Acaricid Envidor 240 SC 4 ml

Acaricid Envidor 240 SC 4 ml

Acaricid Envidor 240 SC 4 ml

Producător:Bayer
Cod produs: Envidor 240 SC 4 ml
Disponibilitate: Indisponibil
  • 10.57Lei

  • Fără TVA: 9.70Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: acaricid, envidor, insecticid 240, insecticide

Envidor 240 SC 4 ml

Acaricid Envidor 240 SC 4 ml

ENVIDOR 240 SC este un acaricid utilizat cu succes pentru combaterea acarienilor (mites, spider mites) si paianjenilor rosii daunatori culturilor (Tetranychus ulmi, Pannonycus ulmi, Aculus spp., Calepitrimerus spp.).

Actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare, aflate in stadiul de larva si adult, avand si o puternica actiune ovicida, controland stadiile juvenile de larva si nimfa.

Produsul este lipofilic, se fixeaza puternic in stratul ceros al cuticulei, formand un strat protector activ timp de aproximativ 40 zile in locurile de atac ale daunatorilor. Este spalat greu de precipitatii si este foarte bine tolerat de plante, fara efect de soc.

Daca este necesara repetarea tratamentelor, se va alterna cu alte produse acaricide (Milbeknock, Envidor, Vertimec), pentru a evita aparitia rezistentei.

Substanta activa: spirodiclofen 240 g/L

Dilutie: 4 ml/10 L apa

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun