Adjuvant Asystent plus 100 ml

Adjuvant Asystent plus 100 ml

Adjuvant Asystent plus 100 ml

Cod produs: Asystent plus 100 ml
Disponibilitate: Fara stoc
  • 20.00Lei

  • Fără TVA: 16.81Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: adjuvant, asystent plus, 100, adjuvanti

Asystent plus 100 ml

Adjuvant Asystent plus 100 ml

Asystent+ contine: 80% trisiloxan +20% agent de umectare anionic si se prezinta sub forma lichida, este incolor pana la usor galbui, cu miros slab.

Prin actiunea sa, Asystent+ determina  micsorarea tensiunii superficiale a solutiei de tratament, o mai buna umectare a suprafetei frunzei, imbunatatirea patrunderii solutiei in planta precum si cresterea eficacitatii produsului de protectie a plantelor sau a ingrasamantului. Asystent+ permite reducerea pana la jumatate a cantitatii de apa folosita pentru stropire.

Asystent+ este un adjuvant recomandat a fi utilizat in toate culturile agricole pentru utilizare impreuna cu produsele de protectie a plantelor si cu ingrasamintele foliare, respectandu-se insa instructiunile de utilizare ale produsului de protectia plantelor/ingrasamantului.


Doza: 50-100 ml/ha intr-un volum de apa de 200-300 litri sau la volumul de apa recomandat in instructiunile de folosire ale pesticidului/ingrasamantului.

Asystent+ este compatibil cu produsele de protectia plantelor si fertilizanti, folosite in agricultura. Inainte de orice amestec se va consulta tabelul cu compatibilitati si se va efectua un test pe cultura respectiva.


Volumul de apa: 200-300 I/ha culturi de camp; 500-700 I/ha culturi horticole.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun