Categorii
app.png
Achizitii SEAP

Despre noi

Infiintata in anul 2015, societatea S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. se alatura afacerilor de agribusiness din Romania. Acest proiect mic porneste de la deschiderea unei fitofarmacii care isi propune sa vina in sprijinul gospodarilor, micilor fermieri si agricultorilor cu o gama variata de produse de la rasaduri si seminte, pana la pesticide si accesorii de gradina si gradinarit. Pe langa produsele puse la dispozitia clientilor, oferim si consultant de specialitate, pentru combaterea bolilor si daunatorilor care reprezinta un pericol pentru culturile agricole.

Stii ce avem in comun?

Pasiunea pentru agricultura, pentru cresterea si prosperitatea acestei ramuri care are un rol extreme de important in viata noastra, in viitorul nostru. Colaboram cu furnizori mondiali precum: Bayer, Syngenta, Basf, Adama, Nufarm, DuPont, Monsanto, Summit Agro, pentru a asigura o gama vasta de produse care sa satisfaca nevoile si preferintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Produsele comercializate de noi, pot ajunge repede la tine prin curier!

Livrarea se face in intervalul de 1-3 zile de la confirmarea comenzii. TOPSEM CRIS S.R.L. livreaza comenzile confirmate telefonic/email prin: Urgent Cargus, Fan Courier, DPD, Nemo Express.

Program de functionare:

Magazinul Topsem situat in str.1 Decembrie, loc. Topolog, jud. Tulcea este deschis de luni-sambata intre orele 08:30-17:00, duminica fiind inchis.