Erbicid Buctril Universal 1 L

Buctril Universal 1 L

Buctril Universal 1 L

Producător:Bayer
Cod produs: Erbicid selectiv porumb, grau Buctril Universal - 1 l
Disponibilitate: Fara stoc
 • 104.64Lei

 • Fără TVA: 96.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: erbicid grau, erbicid porumb buctril, universal, erbicide

Erbicid selectiv porumb, grau Buctril Universal - 1 l

Erbicid Buctril Universal 1 L

Buctril Universal 1L prezinta actiune sistemica si de contact, cu eficacitate ridicata inclusiv asupra buruienilor avansate in vegetatie si a celor perene. Buctril este activ de la 5°C si penetreaza in buruieni in mai putin de o ora de la tratament (risc scazut de spalare prin precipitatii).

Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele si momentele de aplicare recomandate.

 • Mod de utilizare:
  Grau: 1 l/ha postemergent, aplicat intre faza de infratire si faza de doua noduri. Volumul de solutie: 200-400 l/ha. Buctril nu provoaca avort la spiculete atunci cand este aplicat in stadii semitardive, de la 2 noduri pana la sfarsitul impaierii, dar intarzierea aplicarii conduce la intensificarea concurentei intre buruieni si planta de grau, cu efecte negative asupra dezvoltarii culturii.
  Porumb: 0,8-1 l/ha, aplicat intre stadiile 4-8 frunze. Pentru combaterea simultana a buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate se recomanda tratamentul cu Adengo sau Merlin Duo.
  Gazon: Se poate folosi si pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din gazon.
  Avantaje: este eficace asupra multor buruieni dicotile anuale si perene din culturile de cereale si porumb, penetreaza in buruieni in mai putin de 1 ora (risc scazut de spalare datorita precipitatiilor), cu efecte rapide vizibile in ziua aplicarii, este activ incepand de la temperaturi de 5 grade C, are o perioada foarte lunga de utilizare la cereale (de la inceputul infratirii pana la sfarsitul impaierii), stocurile ramase de la cereale pot fi utilizate ulterior la porumb.

Cultura/Omologare

Buruieni combatute 

Doza (concentratia)

Grau

 Buruieni anuale si perene dicotiledonate

1.0 l/ha postemergent

Optim: la infratire

Posibil de la 2 frunze pana la al 2-lea nod

Porumb

Buruieni dicotiledonate anuale si perene

0.8-1.0 l/ha
In stadiul de 4-6 frunze


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun