Erbicid Elumis 20 l

Elumis 20 l

Elumis 20 l

Producător:Syngenta
Cod produs: Erbicid selectiv porumb Elumis 20 l
Disponibilitate: Fara stoc
  • 4,796.00Lei

  • Fără TVA: 4,400.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: erbicid elumis, erbicide

Erbicid selectiv porumb Elumis 20 l

Erbicid Elumis 20 l

Elumis 20 L este noul erbicid Syngenta pentru combaterea buruienilor graminee anuale si perene, precum si a buruienilor cu frunza lata, anuale si perene, din cultura porumbului.
Erbicidul Elumis are actiune multipla, in principal foliara, dar si la sol, radiculara si antigerminativa, ceea ce-l recomanda impotriva buruienilor greu de combatut.

Mod de utilizare:
Elumis se poate aplica postemergent, avand un interval larg de aplicare incepand cu 2 pana la 8 frunze ale culturii de porumb. Se va urmari aplicarea erbicidului Elumis in stadii timpurii de dezvoltare ale buruienilor astfel: buruieni dicotiledonate 2-4 frunze, graminee 2 frunze pana inainte de infratit, costrei din rizomi 10-20 cm.
Doza recomandata in general in cazul imburuienarilor cu buruieni anuale este de 1,5 l/ha, o doza mai redusa putand fi utilizata cand se aplica in stadii timpurii de dezvoltare al buruienilor. In cazul imburuienarii predominante cu costrei din rizomi se va utiliza doza maxima.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun