Erbicid Galera Super 1 L

Galera Super 1 L

Galera Super 1 L

Cod produs: Erbicid Galera Super 1 L
Disponibilitate: Fara stoc
  • 965.74Lei

  • Fără TVA: 886.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: erbicid galera super, erbicide

Galera Super 1 L

Erbicid Galera Super 1 L

Galera Super 1l este erbicid postemergent, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotiledonate  anuale si perene din culturile de rapita si mustar.

Produsul se aplica prin stropire, primavara, la inceputul perioadei de vegetatie, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili, dar dupa apariiia frunzelor culturii. Se aplica atunci cand temperatura aerului depaseste 8°C. Nu se aplica daca a fost inghet in noaptea precedenta sau daca este anuntat inghet. Nu este spalat de ploaie la 2 ore de la aplicare. Nu se aplica tratamentul in conditii de vant, pentru a evita imprastierea produsului pe alte culturi decat cea de rapita sau mustar, intrucat produsul poate provoca daune celorlalte culturi cu frunza lata. in conditii de seceta, efectul sistemic al produsului poate fi diminuat.

Produsul poate restrictiona rotatia culturilor in conditiile lipsei umiditatii din sol, precum si pe solurile sarace in materie organica (conditii in care degradarea produsului in sol se face mai greu). in conditiile amintite se recomanda atentie sporita, daca se doreste ca urmatoarele culturi sa fie leguminoase, solanacee sau composite (mazare, fasole, lucerna, salata, tomate), intrucat acestea sunt foarte susceptibile la reziduurile de picloram din sol. De aceea, in conditiile solurilor sarace in materie organicaa si in conditii de seceta excesiva, se recomanda o rotatie clasica, cu culturi monocotiledonate (cereale sau porumb).

In caz de cultura calamitata tratata cu Galera Super, se pot semana pe acelasi teren, in acelasi sezon, cu cel putin o luna dupa tratament si cu aratura terenului urmatoarele culturi: rapita de primavara, mustar, varza transplantata, cereale paioase sau porumb.

Pe un teren care a fost tratat in toamna cu Galera Super pot fi infiintate urmatoarele culturi:

Toamna anului calendaristic urmator: cereale, mustar, rapita.

Pe un teren care a fost tratat in primavara cu Galera Super pot fi infiintate urmatoarele culturi:

Toamna aceluiasi an: rapita de toamna, cereale de toamna.

Primavara anului calendaristic urmator: rapita de primavara, mustar, varza, cereale, porumb, sorg, in, sfecla de zahar, sfecla furajera, morcovi, tomate, cartofi, floarea soarelui, fenicul. Nu mai devreme de 14 luni de la tratamentul din primavara: soia, mazare, fasole.

Dupa aplicarea produsului si pana la recoltare trebuie sa treaca 75 zile.

Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.

Plante tratate: Rapita, Mustar.

Buruieni combatute: Matricaria spp. (musetel), Anthemis spp. (romanita), Cirsium arvense (palamida), Galium aparine (turita), Sonchus spp. (susai), Centaurea cyanus (albastrita), Taraxacum officinale (papadia), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Senecio vulgaris (spalacioasa), Polygonum convulvus (volbura), Fagopyrum tataricum (hrisca tatarasca), Fumaria offininalis (fumarita), Solanum nigrum (zarna), Trifolium spp.

Compatibilitate:  Galera poate fi aplicat in combinatie cu alte produse: fungicide, erbicide, insecticide, fertilizanti foliari si regulatori de crestere, daca recomandarile de pe eticheta produselor nu restrictioneaza acest lucru.


Cultura
Buruieni combatute
Momentul aplicarii
Doza
Rapita
Dicotiledonate anuale si perene in faza mica (exceptie turita, volbura)
Postemergent (inainte de alungirea tulpinii)
0.250-0.300 l/ha
Mustar
Dicotiledonate anuale si perene in faza mica (exceptie volbura, mustar salbatic, ridiche salbatica, mustar negru)
Postemergent (inainte de alungirea tulpinii)
0.250-0.300 l/ha

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun