Erbicid Henik Extra 040 OD 1L

Henik Extra 040 OD 1L

Henik Extra 040 OD 1L

Cod produs: Erbicid Henik Extra 040 OD 1 L
Disponibilitate: Fara stoc
  • 124.26Lei

  • Fără TVA: 114.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: erbicid henik, extra, 040, erbicide

Henik Extra 040 OD 1 L

Erbicid Henik Extra 040 OD 1L

Aceasta formulare (OD) superioara din punct de vedere al performantei biologice imbunatateste simultan caracteristicile de retentie, umectare si absorbtie in frunza.

Henik Extra 040 OD 1l nu este influentat de ploile ce survin la 4 ore dupa aplicare si nu are efect remanent pentru cultura urmatoare. Erbicidul Henik Extra 040 OD combate foarte bine infestarile puternice cu sorghum halepense(costrei) din rizomi.
Buruieni combatute : costrei din rizomi si din seminte (sorghum halepense), pir (agropyron repens), iarba barboasa (echinochloa crus-galli) inainte de infratit, mohor (setaria viridis), meisor (digitaria sanguinalis).
Aderenta crescuta a solutiei pe suprafata frunzei.
Acoperire mai buna a frunzei cu solutie.
Creste capacitatea de produs care patrunde in planta.
Este compatibil cu majoritatea erbicidelor folosite in mod curent in Romania la cultura porumbului.
Nu necesita folosirea unui adjuvant.

Cultura
Buruieni combatute
Momentul aplicarii
Doza
Porumb

Monocotiledonate anuale

Costrei din rizomi

Postemergent

0.8l/ha

1-1.5l/ha

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun