Pulsar 40 5 L

Pulsar 40 5 L

Pulsar 40 5 L

Cod produs: Erbicid selectiv floarea soarelui, lucerna Pulsar 40 5 L
Disponibilitate: Fara stoc
  • 1,515.10Lei

  • Fără TVA: 1,390.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: erbicid soia, floarea soarelui, lucerna, erbicid mazare, orez, pulsar, erbicide

Erbicid selectiv floarea soarelui, lucerna Pulsar 40 5 L

Erbicid Pulsar 40 5 L

Pulsar 40 5L este un erbicid selectiv postemergent (in vegetatie) pentru combaterea buruienilor anuale cu frunze late si a unor buruieni cu frunza ingusta in cultura de: floarea soarelui tip Clearfield, soia, lucerna, mazare, orez. Erbicidul Pulsar 40 se prezinta sub forma de lichid omogen, mobil de culoare brun-verzui, este un erbicid pe baza de imazamox, din grupa imidazolinonelor.

Substanta activa, imazamox, este preluata de plante in special prin frunze, dar si prin radacini. Datorita activitatii reziduale la nivelul solului, asigura combaterea buruienilor in curs de rasarire si a unui nou val de buruieni. Plantele mor la 7-14 zile de la aplicare.

In planta substanta activa este preluata pana la nivelul zonelor de crestere unde blocheaza sinteza aminoacizilor esentiali, responsabili de cresterea si diviziunea celulara.

Produsul Pulsar 40 apartine grupei de erbicide B (HRAC). Este recomandat sa se procedeze la un test preliminar cu amestecul preconizat, pentru a observa aspectele fizice ale amestecului si se va face un test pentru a vedea reactia plantelor dupa stropire. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

Rotatia culturii: In urma erbicidarii cu Pulsar 40 este posibila insamantarea

Dupa 4 luni: grau, orz, ovaz.

Dupa 9 luni: porumb, cartof, legume.

Dupa 18 luni: rapita, sfecla de zahar.

In cazul intoarcerii culturii erbicidate cu Pulsar 40 se poate semana soia sau floarea soarelui (Clearfield), intrucat produsul se aplica postemergent timpuriu, nu este necesara respectarea unui timp de pauza inaintea recoltarii.

Cultura

Spectru combaterii

Doza(l/ha)

Soia

Buruieni anuale dicotiledonate si unele monocotiledonate

0.75-1.0 l/ha postemergent timpuriu

Lucerna

Buruieni dicotiledonateanuale (Sinapis,Raphanus, Amaranthus,Solanum, Xanthium) si unele monocotiledonate

singur 1,0 - 1.2 l/ha (doza mica la infestarea cu buruieni anuale sensibile)(buruieni mici 2-4 frunze, lucerna minim 3 perechi de frunze trifoliate) 

asociat cu adjuvant 1,2 l/ ha+adjuvant (in conditii de faza avansata a buruienilor sau in conditii de seceta)

Floarea soarelui

(rezistenta cu hibrizi de tip IR, IT)

Buruieni dicotiledonate anuale(exclusiv Hibiscus, Portulaca,Chenopodium,Polygonum), partial monocotiledonate anuale Orobanche cumana

1,2 l/ha singur sau asociat cu un adjuvant postemergent (floarea- soarelui 4-6 frunze,buruieni dicotiledonate anuale 2-4 frunze)

Mazare

Buruieni dicotiledonate anuale (exceptie Polygonum,Chenopodium) si unele monocotiledonate anuale (Setaria,Echinochloa)

0,75 1 l/ha, postemergent timpuriu (in functie de infestare si dominanta buruienilor)

Orez-soiuri rezistente la erbicide imidazolinone(de tip Clearfield)

Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale

0,875 l/ha postemergent(de la 3-4 frunze pana la faza de 5-6 frunze a plantei de orez) (2 tratamente)

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun