Erbicid Tribe 75 WG 10 g

Tribe 75 WG 10 g

Tribe 75 WG 10 g

Cod produs: Erbicid Tribe 75 WG 10 g
Disponibilitate: Fara stoc
  • 25.00Lei

  • Fără TVA: 22.94Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: erbicid tribe, erbicid erbicide

Erbicid Tribe 75 WG 10 g

Erbicid Tribe 75 WG 10 g

 Tribe 75 WG 10 g este un erbicid sulfonilureic, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase.

Are actiune predominant foliara, dar poate fi absorbit si prin radacini.

Actioneaza prin inhibarea enzimei acetolactat sintaza (ALS) ducand la incetarea diviziunii celulare si implicit a proceselor de crestere a buruienilor tinta.

Efectul maxim se obtine atunci cand buruienile sunt in primele stadii de crestere (BBCH 12 - 14).

Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor.

Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.

Selectivitate / toleranta culturii:

In primele 3 luni de la aplicare poate urma numai o cultura de cereale paioase. Dupa 3 luni pot urma si culturi precum rapita sau fasolea.

La cerealele paioase se va aplica o singura data pe sezon intre stadiile de crestere. Aplicarea se poate face in intervalul de la infratire pana la aparitia frunzei standard ligule vizibile ( BBCH 12 39 ). Volumul de apa recomandat este de 200 400 l/ha.

Printre buruienile susceptibile: Chamomilla, Anthemis arvensis, Stellaria media agg., Lamium, Galeopsis, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvense, Thlapsi arvense, Capsella bursapastoris, Papaver rhoeas, Chenopodium, Sonchus arvensis, Cirsium arvense.

Printre buruienile moderat susceptibile: Galium aparine, Fumaria officinalis.

Cultura

Organisme tinta

Doza

Grau, orz, ovaz, secara de toamna, triticale de toamna

Buruieni monocotiledonate, Palamida (Cirsium arvense)

20 g / ha

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun