Fungicid bio pentru Conifere 500 ml

Fungicid bio pentru Conifere 500 ml

Fungicid bio pentru Conifere 500 ml

Producător:Topsem
Cod produs: Ready Made Conifere 500 ml
Disponibilitate: Fara stoc
  • 25.00Lei

  • Fără TVA: 22.94Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: fungicid conifere bio, pentru, 500, fungicide

Ready Made Conifere 500 ml

Fungicid bio pentru Conifere 500 ml

Fungicid Ready Made Conifere 500 ml este un produs bio, cu actiune benefica in toate stadiile de dezvoltare a infectiilor. Produsul intrerupe ciclul de dezvoltare a ciupercii inca din stadiile primare, impiedicand germinatia sporilor.

Datorita formularii sale, aminoacizi de origine vegetala si microorganisme NON-GMO, Fungicid Ready Made Conifere are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada indelungata.

Mod de aplicare:

Fiind un produs Ready Made nu necesita pregatirea solutiei in prealabil.

Se agita flaconul si se aplica foliar, insa fara a face exces.

Pulverizati uniform pe toata suprafata plantei.

Se utilizeaza in maxim 3 tratamente la interval de 7-10 zile.

Se obtin rezultate eficiente atunci cand produsul este aplicat preventiv, inainte sau cel tarziu la aparitia primelor simptome de boala.


Spectru de combatere:

Eficient impotriva: impanzirea puietilor de molid si brad, inrosirea si caderea acelor de pin, putrezirea rosie a radacinilor, cancerul laricii, matreata bradului. 


Fungicid Ready Made Conifere 500 ml nu mai face parte din portofoliul nostru de produse.


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun