Fungicid Bouille Bordelaise WDG - Zeama Bordeleza 50g
Fungicid Bouille Bordelaise WDG - Zeama Bordeleza 50 g
Substanta activa: 20% cupru si 80% sulfat de cupru neutralizat
Caracteristici:
Bouillie Bordelaise - Zeama Bordeleza WDG este un fungicid cupric de mare eficacitate ce contine 20% cupru metalic si 80% sulfat de cupru neutralizat. Fiind perfect neutralizata, micronizata, are o eficacitate indelungata, un spectru larg de actiune in culturile de pomi, vie, legume, fructe si este perfect compatibila cu majoritatea insecto-fungicidelor.
Mod de actiune:
BOUILLIE BORDELAISE WDG - ZEAMA BORDELEZA actioneaza prin contact asupra bolilor foliare si agentilor patogeni, avand efect preventiv si curativ. Pentru obtinerea unui efect maxim este necesara o acoperire uniforma a plantelor tratate. Fiind micronizat, produsul formeaza imediat o suspensie perfect stabila care adera excelent pe frunze. Continutul plicului este suficient pentru 10l solutie in viticultura, 8l solutie in legumicultura si 5-10l solutie in pomicultura. Datorita faptului ca BOUILLIE BORDELAISE WDG - ZEAMA BORDELEZA este aplicata, in general, impotriva bolilor foliare si agentilor patogeni, timpul de pauza este de 21-28 zile de la aplicare.
Plante tratate: Prun, Piersic, Cires, Visin, Mar, Par, Gutui, Tomate, Castraveti, Fasole, Ceapa
Boli si Ciuperci combatute: Patarea rosie, Monilioza fructelor, Basicarea Frunzelor, Rapan, Mana, Alternarioza, Arsura frunzelor, Sfasierea frunzelor
Vita de vie
Mana (Plasmopara viticola)
50 g in 10 l apa
Prun
Patarea rosie a frunzelor (Polystigma rubrum), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp)
50 g in 10 l apa
Piersic
Basicarea frunzelor (Taphrina deformans), Ciuruirea frunzelor (Coryneum beijerinckii), Monilioza (Monilinia spp)
50 g in 10 l apa
Cires, Visin
Patarea frunzelor (Coccomyces hiemalis), Ciuruirea frunzelor (Stigmina carpophila), Monilioza (Monilinia spp)
50 g in 10 l apa
Mar, Par Rapan (Venturia inaequalis)
50 g in 10 l apa
Tomate
Mana (Phytophtora infestans), Alternarioza (Alternaria solani), Patarea frunzelor (Septoria lycopersici), Patarea pustulara (Alternaria solani)
50 g in 8 l apa
Castraveti
Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans), Mana (Pseudoperonospora cubensis)
50 g in 8 l apa
Fasole
Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli), Arsura aureolara (Pseudomonas phaseolicola)
50 g in 8 l ap