Fungicid Curzate Manox 25 g

Fungicid Curzate Manox 25g

Fungicid Curzate Manox 25g

Cod produs: Fungicid Curzate Manox 25g
Disponibilitate: Fara stoc
  • 6.00Lei

  • Fără TVA: 5.50Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: fungicid curzate manox fungicide

Fungicid Curzate Manox 25g

Fungicid Curzate Manox 25 g

Substanta activa: cimoxanil 5% + Mancozeb 18% + cupru 25%

Caracteristici: Fungicid sistemic local si de contact, omologat pentru combaterea manei la vita de vie, cartof si castraveti.

Mod de actiune: Curzate Manox are in plante actiune sistemica si de contact. El se remarca prin mecanismul complex de actiune datorat celor 3 componente. Cimoxanil penetreaza tesutirile plantelor in cca 3 ore de la aplicare si asigura din interior protectia acestora fata de actiunea distructiva a ciupercilor patogene

Mancozeb se localizeaza la suprafata orgenelor vegetative si nu permite ciupercilor sa realizeze procesul de infectie. Utilizat in tratamente repetate are efect secundar acaricid. Ociclorura de cupru se localizeaza la suprafata partilor aeriene si are o actiune de tip multi-site asupra ciupercilor. Prezinta o buna eficacitate si asupra bacteriozelor.

Mod de utilizare: La cartof tratamentele se efectueaza preventiv si in alternanta cu alte produse. Protejeaza cultura 8-10 zile de la aplicare. Volumul de solutie este de 300-400 l/ha.

 La vita de vie se utilizeaza pentru tratamente preventive, in perioada de crestere a boabelor. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Protejeaza cultura cca 10 zile de la aplicare.

 La castraveti poate fi utilizat pentru 2-3 tratamente preventive. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Protejeaza cultura 8-10 zile de la aplicare.

Plante tratate: Cartof, Castraveti, Capsun, Ceapa, Grau, Mar, Orz, Par, Pepene galben, Piersic, Prun, Sfecla de zahar, Tomate, Vita de vie

Compatibilitate: Curzate Manox este compatibil cu majoritatea pesticidelor si ingrasamintelor foliare cu exceptia produselor alcaline. In cazul unor combinatii noi, este de preferat sa se faca un test de compatibilitate fizico-chimica.

Doze recomandate:

CulturaAgentul patogenDozaDoza per 25 g 
CartofiMana, Alternarioza
2.5 kg/ha
10 l apa
Vita de vieMana, Excorioza, Putregai negru, Rujeola
2.5 kg/ha (0.25%)
10 l apa
TomateMana
2.5 kg/ha (0.25%)
10 l apa
Legume (Tomate, Castraveti, Ceapa, Salata)
Mana, Patarea unghiulara, Antracnoza
2.5 kg/ha (0.25%)
10 l apa
Sfecla de zahar, Tutun, Hamei
Mana
2.5 kg/ha
10 l apa


 

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun