Fungicid sistemic Armada 25 EW 5 L

Fungicid sistemic Armada 25 EW 5L

Fungicid sistemic Armada 25 EW 5L

Cod produs: Armada 25 EW 5 L
Disponibilitate: Fara stoc
  • 450.00Lei

  • Fără TVA: 412.84Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: fungicid armada

Armada 25 EW 5L

Fungicid sistemic Armada 25 EW 5 L

Armada este un fungicid sistemic din grupa triazolilor, prezentat sub forma unei emulsii (ulei in apa), de culoare galben pai, care contine 250 g/l tebuconazol.

Are actiune protectiva, preventiva si curativa, actionand prin inhibarea biosintezei ergosterolului in peretii celulari ai agentilor patogeni tinta, asigura protectie indelungata pe o perioada de aproximativ trei saptamani.

Se recomanda aplicarea a 1-2 tratamente in vegetatie, efectuate de la inceputul impaierii si pana la inflorit.

Este compatibil cu majoritatea insecticidelor. Pentru alte combinatii se recomanda efectuarea testelor de compatibilitate fizico-chimica.

Tratamentul se va aplica cu echipamente terestre utilizand un volum de solutie cuprins intre 200- 400 litri/ha in cazul cerealelor paioase.Echipamentul de aplicare trebuie sa fie verificat si calibrat corespunzator, inainte de aplicarea tratamentului.
Compozitie: Tebuconazol 250 g/l.
Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la rapita si cereale.


Cultura
Daunatori
Doza
Grau de toamna

boli foliare - erysiphe graminis, puccinia recondita, puccinia triticina, puccinia striiformis

boli ale spicului - fusarium spp., parastagonospora nodorum

0.5 - 1 L /ha

Se aplica preventiv sau la primele simptome de boala pana la fenofaza BBCH65


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun