Fungicid sistemic Shavit F 72 WDG 20 g

Fungicid sistemic Shavit F 72 WDG 20g

Fungicid sistemic Shavit F 72 WDG 20g

Cod produs: Shavit F 72 WDG 20 g
Disponibilitate: Fara stoc
  • 18.00Lei

  • Fără TVA: 16.51Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: fungicid shavit sistemic, wdg, fungicide

Shavit F 72 WDG 20g

Fungicid sistemic Shavit F 72 WDG 20 g

Shavit F 72 WDG este un amestec fungicid obtinut dintr-un component din grupa triazolilor: triadimenol cu 2% substanta activa si un component din grupa ftalimidelor: folpet cu 70% substanta activa.

Este formulat ca granule dispersabile in apa, cu aspect fin, omogen, mobil fara tendinta de sfaramare, de culoare crem-beije si prezinta un miros slab caracteristic. Nu este coroziv.

Shavit F 72 wdg este un fungicid complex prin amestecul celor doua substante active se realizeaza un efect preventiv, protectiv si de eradicare fata de numeroase ciuperci fitopatogene care se manifesta diferit, astfel: triadimenolul are o actiune sistemica.

Odata ajuns la suprafata cuticulei, patrunde rapid in planta, circula prin sistemul vascular ascendent, protejand frunzele si cresterile noi prin mecanismul de inhibare a sintezei ergosterolului din celulele patogenilor. Folpetul are o actiune de contact prin inhibarea dezvoltarii miceliului si a germinarii sporilor.

Din punct de vedere biochimic sunt afectate multiple functiuni ale ciupercilor precum: respiratia, permeabilitatea membranelor si diviziunea celulara.

Produsul are o buna remanenta desfasurata pe o perioada de 10-14 zile in functie de conditiile climatice locale. Produsul Shavit F 72 WDG se aplica prin stropiri In timpul vegetatiei, la avertizare, folosind masinile clasice de stropit sau aviatia utilitara.

La vita de vie se recomanda efectuareaa 2-3 tratamente, din care primul prefloral, iar la cultura marului de asemenea 3-4 tratamente in alternanta cu alte produse sistemice, incepand cu cele efectuate la dezmugurit.

Compatibilitate:

Produsul Shavit F 72 wdg este compatibil cu majoritateainsecto-fungicidelor folosite In mod curent in Romania exceptand produsele cu reactie puternic alcalina.

Pentru o utilizare corecta, consultati tabelele de compatibilitate.

Nu incercati combinatii noi, necunoscute, fara efectuarea in prealabil a unor teste pe suprafete mici.


Cultura

Agenti de daunare

Doza

Timp de pauza

Mar

Rapan (Venturia inaequalis)

Fainare (Podosphaera leucotricha)

0,2%

14 zile

Vita de vie

Mana (Plasmopara viticola)

Fainare (Uncinula necator)

Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea) - efect secundar

0,2% (2 kg/ha in 1000 l apa)

40 zile - soi pentru vin

10 zile - soi pentru masa

TomateMana (Phytophthora infestans )

0,2% (2,0 kg/ha)

14 zile

Castraveti

Mana (Pseudoperonospora cubensis)

Fainare (Sphaeroteca fuliginea)

0,2% (2,0 kg/ha)

14 zile

Pepeni verzi

Alternarioza (Alternaria cucumerina)

0,2% (2,0 kg/ha)14 zile

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun