Fungicid Tebucur 250 EW 5 l

Fungicid Tebucur 250 EW 5 l

Fungicid Tebucur 250 EW 5 l

Cod produs: Tebucur 250 EW 5 l
Disponibilitate: Fara stoc
  • 686.70Lei

  • Fără TVA: 630.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: fungicid tebucur 250, fungicide

Tebucur 250 EW 5 l

Fungicid Tebucur 250 EW 5 l

Tebucur 250 EW 5L este un fungicid sistemic cu actiune protectiva si curativa. Produsul are un termen de garantie indelungat, un efect rapid si vizibil asupra culturilor si se poate folosi ca si regulator de crestere la rapita.

Tebucur 250 EW se aplica in timpul perioadei de vegetatie la rapita, pentru prevenirea si combaterea bolilor foliare, la grau si orz pentru bolile foliare si ale spicului. Este absorbit rapid de plantele tratate si se transloca acropetal protejand cresterile noi. Are actiune atat preventiva cat si curativa inhiband biosinteza ergosterolului din organismele patogene.

Tebucur 250 EW se aplica primavara dupa infratire, preventiv la avertizare sau la aparitia primelor simptome ale bolii. Fiind sistemic Tebucur 250 EW nu este spalat de ploile intervenite la trei ore dupa tratament, conferind o protectie efectiva , care poate sa ajunga pana la 3-4 saptamani.

Tratamentul cu TEBUCUR 250 EW se poate efectua o data cu aplicarea erbicidelor. De asemenea aplicarea se poate face ulterior erbicidarii, odata cu ingrasamintele foliare.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun