Furaj pentru pui 5 kg

Furaj pentru pui 5kg

Furaj pentru pui 5kg

Cod produs: Furaj pentru pui 5kg
Disponibilitate: Fara stoc
  • 20.00Lei

  • Fără TVA: 18.35Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: furaj pentru, pui, furaje

Furaj pentru pui 5kg

Furaj pentru pui 5 kg

Furajul pentru pui crestere AGROMAR se administreaza puilor cu varsta de peste 30 de zile. Se foloseste caatare.

Recomandari in crestereapuilor : 

Spalati si dezinfectati cumare grija mediul (incaperea, spatiul). Imprastiati pe sol un asternut(rumegus, paie tocate marunt etc.). Intre 7-10 cm in functie de anotimp.

Dispuneti o sursa decaldura care sa emane cel putin 35 de grade catre pui, iar mediul ambient saaiba o temperatura constanta de cel putin 25 de grade. Nu amestecati puii devarste diferite. Asigurati in mod continuu apa curata si hrana proaspata.

A se depozita la loc uscat si racoros.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun