Grau Boema C1 - 1000 kg

Grau Boema C1 - 1000 kg

Grau Boema C1 - 1000 kg

Cod produs: Boema C1 - 1000 kg
Disponibilitate: Fara stoc
  • 1,417.00Lei

  • Fără TVA: 1,300.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: grau romanesc boema, 1000

Boema C1 - 1000 kg

Grau Boema C1 - 1000 kg

Boema C1 este soiul cu cea mai mare raspandire, de 25% din suprafata cultivata cu grau. Este precoce, cu spicul aristat, rezistent la seceta, arsita, iernare si cadere.

Boema se remarca prin rezistenta echilibrata la bolile foliare; cu deosebire prin rezistenta buna la rasele actuale de rugina galbena.

Are rezistenta mai buna la incoltirea in spic decat alte soiuri, ceea ce face ca in anii cu ploi, la maturitate, sa-si diminueze mai putin recolta si calitatea acesteia.

Are caracteristici bune de morarit si de panificatie.

Este recomandat in cultura, atat intensiva cat si extensiva, in zona de campie si colinara din sudul tarii, Dobrogea, Moldova si in vestul tarii.

Boema C1 este un soi de grau de toamna extrem de productiv si cu indici de calitate ridicati pentru panificatie, adaptat conditiilor climatice din zona de campie din sudul tarii si Moldova.

Boema este un soi foarte precoce, talia plantei de 77-90 cm; rezistent la iernare si cadere, arsita si seceta, rugina galbena, rezistenta mijlocie la rugina bruna si fainare, calitate buna de morarit si panificatie.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun