Azocor 8 10 kg

Azocor 8 10 kg

Azocor 8 10 kg

Producător:Topsem
Cod produs: Azocor 8 10 kg
Disponibilitate: Fara stoc
  • 84.00Lei

  • Fără TVA: 77.06Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: azocor 8, ingrasamant azocor bio

Azocor 8 10 kg

Azocor 8 10 kg

AZOCOR 8 este un ingrasamant granulat, organic cu azot, un azot exclusiv de natura organica, deosebit de potrivit in fertilizarea celor mai importante culturi (chiar si cele horticole cu ciclu mediu-lung de vegetatie (60-90 zile), cat si plantelor ornamentale (atat plante verzi anuale cat si cele perene). Distributia mecanica se face cu usurinta cu orice tip de distribuitor de ingrasaminte.

Cele mai bune rezultate sunt obtinute prin distribuirea produsului imediat inainte de ultima prelucrare a solului (inainte de ultimul disc ) sau amestecand in sol odata cu semanatul sau inainte de plantare. In mod special distribuirea completa pe camp trebuie sa fie la o adancime de 2 cm si maxima de 15 cm, pentru utilizarea la pomi fructiferi trebuie sa se asigure la o distanta de trunchi de 18/20 cm si o adancime de 10/15 cm.

Daca fertilizarea se efectueaza pe livezi cu iarba (gazon spontan,lucerna sau gazon rasdit intre randuri) produsul trebuie distribuit intr-o maniera omogena la suprafata, cosirea ulterioara a ierbii poate fi utila pentru a accelera dizolvarea produsului.

Administrat in perioada de primavara -vara daca procesul de mineralizare incepe cu cresterea temperaturii medii a aerului si a solului incepand de la 13-14°C, coroborat cu a altor parametrii de mediu: natura terenului(structura), regimul de precipitatii, prelucrarea mecanica, capilaritatea solului.

Primul azot eliberat este cel continut in panourile vegetale proteice, adecvat pentru a furniza azot in primele etape de crestere a culturii.

Este un produs adaptat chiar si pentru fertilizarea de baza pentru toate culturile.

Distribuiti produsul uniform pe suprafata de sol si amestecati pentru a fi incorporat la cca 2 cm pentru un efect mai bun al bacteriilor, sau imprastiat in perioada de vegetatie a culturii.

Doze recomandate:

5 kg - 200-250 metri patrati;

Recomandat pentru: utilizarea in solar, legume (castraveti, ardei, tomate, salata, morcov, etc), arbusti ornamentali, pomi fructiferi, gazon, lucerna, flori si plante ornamentale.

10 kg - 400-500 metri patrati;

Recomandat pentru: tomate, vinete, ardei, castraveti, morvov, mazare, flori si plante ornamentale, gazon, pomi fructiferi, lucerna, arbusti ornamentali.

Compozitie:

Umiditate 16-18%

pH  7-8

Substanta organica humificata 30%

Azot (N) total  3%

Anhidrida fosforica (P2O5) 12%

Oxid de potasiu (K2O) 5%

Carbon organic  20 %

Greutate specifica  0,9-1,0 kg/lt

Granulometrie 3-4 mm si 5-7 mm L

Acizi humici 4,5%

Salmonela spp absente

Escherichia Colli <10UFC/gr

PERMIS UTILIZARII IN AGRICULTURA ECOLOGICA

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun