Insecticid K-Othrine SC 7,5 Flow 100 ml

Insecticid K-Othrine SC 7,5 Flow 100 ml

Insecticid K-Othrine SC 7,5 Flow 100 ml

Producător:Bayer
Cod produs: Insecticid K-Othrine SC 7,5 Flow 100 ml
Disponibilitate: Fara stoc
  • 50.38Lei

  • Fără TVA: 46.22Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: insecticid k-othrine, 7, 5, flow, 100, igiena, publica

Insecticid K-Othrine SC 7,5 Flow 100 ml

Insecticid K-Othrine SC 7,5 Flow 100 ml

Caracteristici cheie si beneficii:

Insecticid cu spectru larg si eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor daunatoare comune, folosit in special pentru tantari si muste.

Are fotostabilitate mare, toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate si este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare.

Activitate biocida si timpi de actiune (eficacitate) : produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si o eficacitate de 100% pentru musca de casa (Musca Domestica) si gandacul de bucatarie (Blatella Germanica) cu un timp de actiune de 45 min, respectiv 48 ore.

Aplicarea amestecului trebuie facuta cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta, avand grija ca aplicarea sa fie uniforma, pe toata suprafata ce trebuie dezinfestata.

Dupa aplicare in interior, se recomanda, pe cat posibil, limitarea accesului in perimetrul tratat timp de 4-6 ore, interval necesar pentru consumarea efectului biocid al produsului insecticid. Incinta tratata se aeriseste timp de cel putin 12 ore.

Tratamentul este indicat a fi repetat o data la 7 zile, doar daca eradicarea infestarii nu a fost de 100%. Altfel, tratamentul urmator se efectueaza la nevoie, dar nu mai multe de 6/an.

Unde se foloseste:

- in exterior, in dezinsectiile sezoniere pentru combaterea insectelor daunatoare si generatoare de disconfort din mediul urban: parcuri, cartiere de locuinte, artere de circulatie, zone de agrement, curti interioare, spatii deschise cu prezenta umana,

- in interiorul incintelor locuite sau industriale (locuinte, birouri, hoteluri, scoli, spitale, unitati de alimentatie publica, unitati militare, cinematografe si locuri publice in general; ferme, depozite, instalatii industriale; nave, avioane si mijloace de transport in general; depozite de deseuri, deversari, etc.) pentru combaterea, in special, a insectelor zburatoare: muste, tantari, molii, viespi, dar si a paianjenilor, gandacilor de casa, furnicilor, puricilor.

Substante active: Deltamethrin: 7,5 g/L (0,75%)

Formulare: SC suspensie concentrata

DAUNATORI VIZATI: Gandaci de bucatarie, purici, molii, furnici, muste, tantari, paianjeni

MOD DE ACTIUNE

Actioneaza prin contact si ingestie, asigurand efect de soc si un timp de actiune indelungat, de pana la 90 de zile. 

Spectru larg si eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor daunatoare comune.

Are fotostabilitate mare, toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate si este biodegradabil.

Nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare.

DOMENIUL SI ARIA DE UTILIZARE

Spatii individuale de locuit (apartamente, vile, case de vacanta, etc.).

Spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, crese, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste sau serveste hrana.

Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate

Instalatii industriale

Nave, avioane si mijloace de transport in general

Zone urbane, parcuri, spatii rezidentiale si de agrement

Doze de aplicare recomandate si indicatii de utilizare:

1. Pentru combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari), a plosnitelor si a puricilor: 25 ml in 500 ml apa

2. Pentru combaterea gandacilor de casa, a furnicilor, dar si a altor insecte taratoare: 25 ml in 300 ml apa

Formularea speciala, tip Flow, de suspensie concentrata in solutie apoasa, face si mai usoara prepararea amestecului si distribuirea acestuia, sporind siguranta utilizarii. Aplicarea amestecului trebuie facuta cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta, avand grija ca aplicarea sa fie uniforma, pe toata suprafata ce trebuie dezinfestata.

Timpul de actiune (conform testelor de eficacitate):

- in cazul mustei de casa (Musca Domestica), se obtine o reducere a populatiei de muste de 79,3%, dupa primele 24 de ore si de 95,8% dupa 90 de zile, utilizand o doza de 7,5 mg s.a./mp (100 ml / 100 mp) si o reducere a populatiei de muste de 86,5%, dupa primele 24 de ore si de 97,2% dupa 90 de zile, utilizand o doza de 12,5 mg s.a./mp (165 ml / 100 mp);

- in cazul gandacilor de bucatarie (Blatella Germanica), se obtine o reducere a populatiei de gandaci cu 84,9%, dupa 7 zile si cu 96,5% dupa 90 de zile, utilizand o doza de 12,5 mg s.a./mp (165 ml / 100 mp).

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun