Insecticid Coragen 200 ml

Insecticid sistemic Coragen

Insecticid sistemic Coragen

Cod produs: Coragen 200 ml
Disponibilitate: Fara stoc
  • 6.50Lei

  • Fără TVA: 5.96Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: gandacul de Colorado, omida fructelor, minierul frunzelor, molia, coragen insecticid, sistemic, insecticide 200

Insecticid sistemic Coragen

Insecticid Coragen 200 ml

Coragen - insecticid cu actiune sistemica locala si translaminara ce activeaza receptorii ryanodinei, stimuland eliberarea ionilor de Ca++ din depozitele interne ale muschilor netezi si striati ai insectei, ce determina paralizia muschilor, controlul defectuos al miscarilor, letargie generala si, in final, moartea daunatorului.

Are efect puternic asupra daunatorilor prin contact si ingestie, chiar si atunci cand este folosit in cantitati mai mici. 

Coragen actioneaza rapid asupra oualor, larvelor si adultilor. 

Comportarea insectei este rapid modificata datorita expunerii la o doza toxica de substanta activa, rezultand oprirea rapida a hranirii si moartea insectei dupa o perioada scurta de timp si in acest fel determina o protective foarte buna a culturilor tratate.

Paralizia insectei survine la cateva ore dupa expunere si produce incetarea deplasarii si hranirii.

Daunatorii sunt controlati in totalitate dupa 2-4 zile. Timpul de actiune este de 14-21 zile si depinde de daunatorii tinta, momentul aplicarii si presiunea de atac.

Este rezistent la spalare - ploaia cazuta la 2 ore dupa tratament nu diminueaza eficacitatea produsului.

Substanta activa: 20% clorantraniliprol

Timp de pauza: 30 de zile la strugurii pentru vin, 14 zile la cartof, mar, prun si 3 zile pentru strugurii de masa


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun