Placi adezive galbene 10 buc

Placi adezive galbene 10 buc

Placi adezive galbene 10 buc

Producător:Plantella
Cod produs: Placi adezive galbene 10 buc
Disponibilitate: Fara stoc
  • 17.88Lei

  • Fără TVA: 16.40Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: placi galbene, placi adezive, daunatori buc, igiena, publica

Placi adezive galbene 10 buc

Placi adezive galbene 10 buc

Placi adezive Bio Plantella - placi lipicioase, de culoare galbena, folosite pentru controlul mecanic al afidelor, Thrips spp. si al musculitelor albe de sera, precum si al tuturor daunatorilor din gradini si livezi.

Placile ofera protectie de lunga durata, deoarece adezivul  este rezistent la schimbarile de temperatura si umiditate. Protectia foilor cu hartie din silicon protejeaza adezivul de dezumidificare. Bastoanele adaugate il fac usor de utilizat.

Pozitionare
Capcanele pot fi atarnate pe o tija sau montate orizontal sau vertical pe un suport. Distanta pana la partile superioare ale culturilor plantelor nu trebuie sa depaseasca 10 cm.

Densitatea capcanelor
1 Capcana la o suprafata cultivata de 50 m2.

Dupa cateva saptamani, numarul de capcane poate fi redus, continuand sa se plaseze capcane in cazul in care daunatorii au fost in mod regulat prezenti.

Densitatea nu trebuie sa fie mai mica de 1 capcana la 250 m2.


Intervale de control
Controlul capcanelor trebuie sa se faca saptamanal. Capcanele trebuie inlocuite atunci cand numarul de daunatori este ridicat. In cazul in care numarul de daunatori este sunt scazut, capcanele pot fi lasate timp de inca o saptamana, reducand numarul de capcane necesare monitorizarii.

In acest caz, numarul de capcane trebuie sa fie cumulat, adica la urmatorul numar de capcane, suma ultimului numar trebuie sa fie scazuta din numarul real.

Analiza
Fiecare locatie a capcanei primeste un cod care permite alocarea ulterioara a datelor. Numarul capturilor pentru fiecare capcana sau locatie dintr-o sera se inregistreaza apoi pe o foaie de protocol, iar pentru fiecare sera se calculeaza suma tuturor numararilor de capcane. Pe langa controlul exact al densitatii daunatorilor, aceasta forma de monitorizare va permite, de asemenea, sa controlati succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist. Pentru a vizualiza datele, se recomanda afisarea grafica a datelor protocolate pe un computer. Deciziile privind utilizarea pesticidelor ar trebui luate numai dupa consultarea acestor date.
Nu exista perioada de asteptare.
Adeziv entomologic (aderenta rapida, rezista la umiditate si nu se dizolva) .


Utilizare facila (hartie cu siliciu).
Conditii de depozitare: Depozitati placile galbene in ambalajele lor originale, in loc uscat, la temperaturi intre 5°C si 35°C. A nu se lasa la indemana copiilor si a se pastra departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. Aruncati continutul/recipientul in acord cu regulamentele nationale.


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun