Cultura mare : Floarea soarelui SY Adagio 150.000 sem

Floarea soarelui Adagio 150.000 seminte

Floarea soarelui Adagio 150.000 seminte

Producător:Syngenta
Cod produs: Seminte floarea soarelui Syngenta NK Adagio 150.000 sem
Disponibilitate: Fara stoc
  • 970.10Lei

  • Fără TVA: 890.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte floarea soarelui adagio, 150.000

Seminte floarea soarelui Syngenta NK Adagio 150.000 sem

Floarea soarelui SY Adagio 150.000 sem

Syngenta Adagio este un hibrid Clearfield, semitardiv, cu potential de productie ridicat chiar si in conditii de stres, avand toleranta la secata.

Descriere morfo-fiziologica: Talie medie-inalta. Foliaj mediu, bine acoperit cu seminte.

Capitul mediu, bine fecundat. Continut de ulei 46%.
Hibridul Syngenta Adagio  este tolerant la lupoaie (Orobanche Cumana) pana la rase E, rezistent la toate rasele de mana, are toleranta buna la frangerea tulpinii (Phomopsis helianthi) si Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum).
Densitatea recomandata este de 50.000-55.000 plante recoltabile/ha.
Hibridul Syngenta Adagio  se recomanda a fi cultivat in zonele de cultura a florii-soarelui in Romania, in care gradul de infestare cu lupoaie este pana la rasa E, pe terenuri cu grad ridicat de infestare cu buruieni dicotiledonate .

Pretul exprimat este cu TVA de 9 % inclus. Pentru persoanele juridice platitoare de TVA se aplica pe factura taxarea inversa conform articolului 331 aliniatul 2 litera C din Codul Fiscal. Pretul final de achizitie fiind cel afisat minus 9%.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun