Cultura mare : Lucerna romaneasca Sandra 10 kg

Lucerna romaneasca Sandra 10 kg

Lucerna romaneasca Sandra 10 kg

Cod produs: Sandra 10 kg
Disponibilitate: Fara stoc
  • 250.00Lei

  • Fără TVA: 229.36Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte lucerna

Sandra 10 kg

Lucerna romaneasca Sandra 10 kg

Soiul de lucerna Sandra este un soi semiprecoce si are durata de exploatare de 3-5 ani. Este rezistent la seceta, iernare si la vestejirea fuzariana (Fusarium oxysporum) si are un potential de productie ridicat: 17-21 tone fan, substanta uscata / ha. Insusirile de calitate a fanului: 0,92 UN /kg de s.u.; 19,35 % proteina bruta; 72 % digestibilitate; 1440 kcal/kg s.u.. Se cultiva in zone cu terenuri arabile insorite cu soluri profunde, permeabile si bine aerate din Campia Romana, Podisul Dobrogei, Lunca si Delta Dunarii, Campia si Podisurile Moldovenesti; Campia Transilvaniei, Podisul Tirnavelor, Campia de Vest, inclusiv Campia Banatului, pe soluri profunde, bine drenate, fara exces de umiditate. Ponderea in asolament este de 20-25 %. In primul an de vegetatie prima coasa se face cand minim 50-60 % din plante sunt inflorite. In anii urmatori lucerna se recolteaza in faza de imbobocit-inflorit 25%.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun