Mix flori de vara roz 1g

Mix flori de vara roz 1g

Mix flori de vara roz 1g

Producător:Florian
Cod produs: 1363
Disponibilitate: Fara stoc
  • 4.50Lei

  • Fără TVA: 4.13Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte mix flori de vara roz, plante, ornamentale

Mix flori de vara roz 1g

Mix flori de vara roz 1g

Mix de diferite tipui de flori deculoare roz.Diversitatea de flori este potrivita pentru buchetefrumoase.Amestecati bine semintele ininte sa le semanati.Semintele se seamanadin martie pana in mai, se imprastie egal, se acopera cu un strat fin de sol sidupa aceea se caica bine.

Diferitele tipuri de flori cresc intimp diferit.Inlaturati la timp florile vestejite.

Infloresc din iunie pana inoctombrie.Inaltimea plantelor - 90 cm.

Cantitate de seminte per plic:1gram.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun