Rapita Monsanto DK Exception 1500000 Sem

Rapita Monsanto DK Exception 1500000 Sem

Rapita Monsanto DK Exception 1500000 Sem

Producător:Monsanto
Cod produs: Seminte rapita Monsanto DK Exception
Disponibilitate: Fara stoc
  • 942.85Lei

  • Fără TVA: 865.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte rapita monsanto, exception, 1500000

Seminte rapita Monsanto DK Exception

Rapita Monsanto DK Exception 1500000 Sem

Densitate recomandata 30-35 plante/mp. Hibrid cu o buna dezvoltare in toamna, astfel semanatul se poate face si mai tarziu.

Ambalaj : 1 sac = 1.500.000 seminte= 3ha.

Are o productivitate ridicata chiar si in situatiile in care cantitatea de azot este limitata (fertilizare reglementata prin legi/conditii climatice). Pe fondul acestei caracteristici, nu recomandam reducerea dozei de azot/ha.

Este recomandat sa se aplice regulatori de crestere in toamna si in primavara pentru optimizarea arhitecturii plantei. Toleranta la scuturarea boabelor din silicve. Toleranta care minimizeaza pierderile de productie si reduce aparitia samulastrei in urma scuturarii semintelor inaintea recoltarii si in timpul acesteia.

Hibrizii Dekalb isi valorifica eficient pachetul genetic, astfel incat performantele lor de productie aduc profit in ferme. Continutul ridicat de ulei aduce valoare adaugata produsului, deoarece atrage dupa sine beneficiile financiare care se acorda pentru aceasta caracteristica. Acceleron Seed Applied Solution este o combinatie exclusiva de tratament pentru seminte care contine produse biologice si ingrediente chimice.

Aceste solutii integrate protejeaza recolta de boli si daunatori, imbunatateste uniformitatea culturii si vigoarea plantei si maximizeaza potentialul de productie. Productii stabile in diferite regiuni, potrivit datelor din loturile tehnice si comerciale. Optimizarea inputurilor este esentiala pentru profitabilitatea fermei. Hibrizii ating potentialul maxim, indiferent daca rezerva de azot din sol este optima sau limitata.


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun