Rapita Monsanto DK Exstorm - 1.500.000 seminte

Rapita Monsanto DK Exstorm - 1.500.000 seminte

Rapita Monsanto DK Exstorm - 1.500.000 seminte

Producător:Monsanto
Cod produs: Monsanto DK Exstorm - 1.500.000 seminte
Disponibilitate: Fara stoc
  • 877.45Lei

  • Fără TVA: 805.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte rapita monsanto, exstorm, 1.500.000

Monsanto DK Exstorm - 1.500.000 seminte

Rapita Monsanto DK Exstorm - 1.500.000 seminte

DK EXSTORM este un hibrid ce atinge potentialul maxim de productie in conditii de tehnologie medie-intensiva, pe soluri cu o fertilitate medie-ridicata. Stabilitatea productiilor este rezultatul cumulului de tolerante la scuturare, boli, iernare si seceta.


CARACTERISTICI SAMANTA DK EXSTORM:

Toleranta la scuturarea boabelor din silicve - Toleranta care minimizeaza pierderile de productie si reduce aparitia samulastrei in urma scuturarii semintelor inaintea recoltarii si in timpul acesteia.

Potential de produtie ridicat - Hibrizii DEKALB isi valorifica eficient pachetul genetic, astfel incat performantele lor de productie aduc profit in ferme.

Stabilitate a productiei - Productii stabile in diferite regiuni, potrivit datelor din loturile tehnice si comerciale.

Acceleron® Seed Applied Solution - Acceleron® Seed Applied Solution este o combinatie exclusiva de tratament pentru seminte care contine produse biologice si ingrediente chimice. Aceste solutii integrate protejeaza recolta de boli si daunatori, imbunatateste uniformitatea culturii si vigoarea plantei si maximizeaza potentialul de productie.

Toleranta la ger - Modalitatea de dezvoltare a plantei, ii confera acesteia o toleranta crescuta in conditii de inghet si de iarna aspra.

Continutul ridicat in ulei - Continutul ridicat de ulei aduce valoare adaugata produsului, deoarece atrage dupa sine beneficiile financiare care se acorda pentru aceasta caracteristica.

BENEFICII DK EXSTORM:

Productii stabile in diferite regiuni, potrivit datelor din loturile tehnice si comerciale.

Modalitatea de dezvoltare a plantei, ii confera acesteia o toleranta crescuta in conditii de inghet si de iarna aspra.

Toleranta care minimizeaza pierderile de productie sireduce aparitia samulastrei in urma scuturarii semintelorinaintea recoltarii si in timpul acesteia.

RECOMANDARI DK EXSTORM:

Rezultate exceptionale de productie se obtin la 40-45 plante recoltabile la metru patrat.

Norma de semanat: trebuie reglata astfel incat, la rasarire densitatile sa nu depaseasca 30-50 pl/mp tinand cont de indicii de calitate ai semintei si de conditiile pedoclimatice. Atunci cand semanatul se intarzie foarte mult, se poate aplica o crestere usoara a normei de semanat cu maxim 10%.

La intrarea in iarna: pastrati cultura, daca aveti min 30 pl/mp.

La desprimavarare: va recomandam sa pastrati cultura, daca aveti min 20-25pl/mp, repartizate uniform, deoarece productiile rezultate pot acoperi cheltuielile si asigura profit.

Raspunde bine pe toate tipurile de sol, fara restrictii.

Recomandat pentru un semanat timpuriu-optim, de preferat a fi semanat primul.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun