Legume romanesti : Pepene verde Dulce de Dabuleni - 1 kg

Pepene verde Dulce de Dabuleni - 1 kg

Pepene verde Dulce de Dabuleni - 1 kg

Cod produs: Dulce de Dabuleni - 1 kg
Disponibilitate: Fara stoc
  • 350.00Lei

  • Fără TVA: 321.10Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte pepeni pepene, verde, dulce, dabuleni, legume, romanesti

Dulce de Dabuleni - 1 kg

Pepene verde Dulce de Dabuleni - 1 kg

Dulce de Dabuleni este un soi semitardiv, viguros. Prezinta fructe mari (5,0 8,0 kg) de forma globuloasa. Suprafata fructului este neteda, cu dungi mijlocii de culoare verde inchis si desen fin dantelat. Miezul este colorat uniform, rosu zmeuriu si are gust placut. Are comportare buna fata de majoritatea bolilor.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun