Categorii
app.png
Achizitii SEAP

Termeni si conditii

    Navigarea pe site-ul www.topsem.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. TOPSEM CRI S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara a face o notificare prealabila. S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. este inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J36/4/2015, avand sediul social in localitatea Topolog, str. Teilor, nr. 47, judetul Tulcea si punctul de lucru in localitatea Topolog, str. 1 Decembrie, nr. 87,Camera nr.1, judetul Tulcea, telefon 0764488535 si adresa de email office@topsem.ro. Codul de identificare fiscala al societatii noastre este RO33946162

1. Informatii personale

    Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate atat de persoanele inregistrate, cat si de cele care plaseaza o comanda fara un cont de utilizator, trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile, iar daca nu va inregistrati, trebuiesc indeplinite aceleasi conditii referitoare la corectitudine si realitate. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra de utilizator.

2. Securitatea datelor personale

    Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul S.C. TOPSEM CRIS S.R.L., iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare. S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Regulamentul (CE) 5419/16, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.topsem.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.topsem.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.topsem.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Descrierea produselor

    S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans – fara a fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate de catre S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care S.C.TOPSEM CRIS S.R.L. nu poate onora comanda confirmata. Cu acordul consumatorului, S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile. S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta.

4. Preturi

    Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA. Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii. In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.topsem.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei. Toate ofertele si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

5. Livrarea produselor

    S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Livrarea se face in intervalul de 1-4 zile de la confirmarea comenzii de catre operatorul topsem.ro.  S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. livreaza comenzile confirmate telefonic/email prin: Urgent Cargus, Fan Courier, DPD, Nemo Express, etc. S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate. S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

6. Plata produselor

    S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite cumparatorului plata in avans a unei parti a valorii produselor. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata (OP), in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. la adresa de e-mail office@topsem.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului. In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului. In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre client din motive ce nu tin de S.C. TOPSEM CRIS S.R.L., avansul nu va mai fi restituit. Metodele de plata disponibile pe site-ul www.topsem.ro sunt urmatoarele: Ramburs: Plata cu numerar la livrare Plata cu numerar la livrare se face in momentul primirii produselor, direct catre agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii. Ordin de plata: Plata prin OP (ordin de plata) Plata se face in baza Facturii Proforma emisa de S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la office@topsem.ro urgenteaza livrarea produselor. Datele necesare efectuarii platii sunt: Beneficiar: S.C. TOPSEM CRIS S.R.L. Cod Fiscal: RO33946162 Adresa: Str. 1 Decembrie, nr. 87, Camera nr.1, Loc. Topolog, Jud. Tulcea, Romania.

7. Litigii

    Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei. Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. TOPSEM CRIS S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la adresa de e-mail office@topsem.ro. Continuarea folosirii site-ului www.topsem.ro presupune acordul dumneavoastra cu acesti Termeni si Conditii.