Barenbrug Speedy Green 15 kg

Barenbrug Speedy Green 15 kg

Barenbrug Speedy Green 15 kg

Producător:Holland Farming
Cod produs: Seminte gazon Barenbrug Speedy Green 15 kg
Disponibilitate: Fara stoc
  • 356.43Lei

  • Fără TVA: 327.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte gazon barenbrug, speedy, green

Seminte gazon Barenbrug Speedy Green 15 kg

Barenbrug Speedy Green 15 kg

Instalare rapida, toleranta buna la calcare si regenerare excelenta

Destinatii:

Insamantarea dupa renovari, sau repararea terenurilor de fotbal sau a altor terenuri de sport pentru o inverzire rapida in timpul sezonului de crestere.

Aceasta mixtura de Lolium perenne 100%, se preteaza foarte bine pentru suprainsamantarea terenurilor de fotbal, mai ales dupa terminarea sezonului. in particular, daca timpul este scurt, in primavara sau vara, instalarea rapida este de mare ajutor. Speedy Green contine ultimele si cele mai bune varietati de Lolium perenne, din punct de vedere al germinarii.

Pe langa acesta, varietatile au frunze fine ce permit la cosirea mai joasa, ajutand la micsorarea perioadei de pregatire a terenului pentru jocurile de fotbal. Pentru a ajuta terenurile de sport sa fie utile in conditiile din Romania, Barenbrug a inclus soiuri de Lolium perenne cu o mare rezistenta peste iarna cat si toleranta la conditiile de seceta.


Compozitie:

Lolium perenne (trei soiuri) 100%


Caracteristici:

Instalare rapida

Cerinte fata de N foarte ridicate.

Crestere rapida

Norma de semanat 25 - 30 g/mp

Adancimea de semanat 10-15 mm

Norma de suprainsamantare 15-20 g/mp

Inaltimea de taiere 20 mm

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun