Agent de curatare Farmaclean

Agent de curatare Farmaclean

Agent de curatare Farmaclean

Cod produs: Agent de curatare Farmaclean
Disponibilitate: Fara stoc
  • 5.46Lei

  • Fără TVA: 4.59Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: agent de curatare, farmaclean igiena, publica

Agent de curatare Farmaclean

Agent de curatare Farmaclean

Farmclean este un agent de curatare ce se prezinta sub forma lichida. Acesta creeaza un strat anticoroziv pe suprafata tratata si nu deterioreaza culoarea acesteia.

Contine ingrediente active biodegradabile, care sunt caracterizate de o activitate ridicata la rate scazute de aplicare si compatibilitate completa cu plantele.

Este foarte eficient in indepartarea reziduurilor de pesticide de pe suprafetele contaminate, inclusiv produsele care au ca substanta activa glifosat si produsele sulfonilureice.In cazul unei curatari de rutina a echipamentului de stropire, intre doua tratamente, pentru spalare interna se vor folosi 200ml / 100 litri de apa.

Pentru spalare manuala externa: 50ml / 10 litri de apa, iar pentru spalare cu inalta presiune 100 ml / 10 litri de apa.

In cazul unei curatari anterioare perioadelor de inactivitate din timpul iernii, Farmaclean creeaza un strat protector pe suprafata respectiva, reducand astfel coroziunea.

In cazul curatarii altor echipamente stabile, uneltele de lucru, unelte electrice, etc, nu se vor trata suprafetele lustruite sau vopsite cu concentrat nediluat.

Pentru spalare interna se vor folosi 400 ml / 100 litri de apa; spalare externa la inalta presiune: 100ml / 10 litri de apa.

Nu limpeziti pana la utilizarea viitoare. Spalare manuala: 50ml / 10 litri de apa. Spalare cu inalta presiune: 100ml / 10 litri de apa.

Atentionari:

Respectati intotdeauna instructiunile de utilizare ale pesticidului sau substantelor de amestec (in cazul amestecurilor de produse) din rezervor.

Echipamentul de stropire trebuie curatat cat mai repede posibil dupa finalizarea lucrarilor.

Orice intarziere chiar si o intarziere de o noapte poate provoca acumularea sau uscarea reziduurilor de pesticide.

Nu curatati niciodata echipamentul intr-o zona inchisa.In timpul curatarii rezervorului purtati echipamentul de protectie specificat pentru pesticidul respectiv.

Recomandari pentru curatare:

Goliti rezervorul si furtunul cat mai mult posibil in timp ce sunteti inca in zona recent tratata.

Clatiti complet rezervorul, furtunul si capetele de pulverizare cu apa curata. Dizolvati si indepartati toate reziduurile vizibile.

Nu uitati sa clatiti si diferitele componente (capacul de inchidere a rezervorului, partea interioara si superioara a acestuia,placile de ghidaj,etc).

Umpleti rezervorul cu apa curata pana la 15 30 % din capacitatea sa incet, in timp ce operati echipamentul de mixare, adaugati agentul de curatare Farmclean (200 ml Farmclean/100 litri de apa).

Clatiti furtunurile si capetele de pulverizare, apoi prin oprirea supapelor de pe furtun care duc la capetele de pulverizare, operati sistemul de mixare interna timp de 10 -15 minute.

Daca echipamentul este foarte murdar sau pregatiti echipamentul pentru sfarsitul sezonului, continuati sa faceti acest lucru timp de 35 40 de minute!

Doza de Farmclean in acest caz ar trebui sa fie de 400 ml/100 litri de apa!

Spalati din nou furtunul si capetele de pulverizare, apoi goliti complet lichidul folosit la spalare.Lichidul folosit la spalare se va pulveriza pe cultura la care tocmai s-a facut tratamentul cu pesticidul pentru care se spala rezervorul.

Scoateti filtrele, capetele de pulverizare si placile de ghidaj si curatati-le separat folosind solutia Farmclean.

Curatati toate componentele care au intrat in contact cu pesticidul, inclusiv exteriorul echipamentului de pulverizare utilizand solutie.

Asamblati componentele laolalta si repetati pasul 2 cel putin o data,sau de mai multe ori daca este nevoie. Turnati apa curata in rezervor si clatiti intregul sistem.

Nu efectuati ultima clatire cu apa curata inaintea perioadelor de inactivitate din timpul iernii pentru a permite produsului Farmclean sa creeze un strat anticoroziv pe suprafete.

In acest caz, clatirea cu apa curata trebuie efectuata primavara, anterior folosirii echipamentului pentru prima oara.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun