Fungicid Mikal Flash 30 g

Fungicid Mikal Flash 30g

Fungicid Mikal Flash 30g

Producător:Bayer
Cod produs: Fungicid Mikal Flash 30g
Disponibilitate: Fara stoc
  • 8.00Lei

  • Fără TVA: 7.34Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: fungicid mikal flash fungicide

Fungicid Mikal Flash 30g

Fungicid Mikal Flash 30 g

Mikal Flash se remarca prin actiunea preventiva excelenta asupra ciupercilor patogene, impiedicand germinarea sporilor si cresterea miceliului. Fosetil de aluminiu este una dintre putinele substante active destinate combaterii manei care poseda sistemie completa ascendenta si descendenta, translocandu-se in cresterile noi, inclusiv la nivelul ciorchinelui in stadiu erbaceu. Prin modul de actiune multi-site si de stimulare a sistemului de autoaparare al plantei, fosetil ii face imposibila dezvoltarea fenomenului de rezistenta. Folpet, substanta cu actiune de contact, asigura o protectie imediata fata de toate rasele fiziologice cunoscute, inainte ca activitatea sistemica a fosetilului de aluminiu sa se produca. Prin acest mecanism complex de actiune, Mikal Flash asigura protectia fata de mana in momentele de sensibilitate maxima ale vitei de vie. 

Mikal Flash este omologat in Romania pentru combaterea manei (Plasmopara viticola) la vita de vie, la doza de 3,0 kg/ha.

Se utilizeaza astfel: pentru strugurii de masa se efectueaza maxim 2 tratamente: pre si post floral, la un interval minim de 12 zile, respectand un timp de pauza de 70 de zile inaintea recoltarii. Pentru strugurii de vin se efectueaza maxim 3 tratamente in intervalul cuprins intre inflorit si pana la compactarea ciorchinelui, la minim 12 zile intre tratamente.

Timp de pauza inaintea recoltarii 28 de zile. Pentru obtinerea unei protectii sustinute foarte bune este necesara mentinerea unei concentratii ridicate de fosetil de aluminiu in plante. De aceea se recomanda efectuarea de tratamente succesive cu Profiler 71,1 WG, Verita sau, din nou cu Mikal Flash (in bloc de doua tratamente), preventiv, la avertizare in fenofazele critice, la inceputul infloririi si la scuturarea capisonului floral.

Compatibilitate: Mikal Flash nu este compatibil cu produse ce contin cupru sau dicofol si cu ingrasamintele foliare care au in compozitie azot.


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun