Cropmax 20 ml

Cropmax 20 ml

Cropmax 20 ml

Cod produs: Ingrasamant foliar ecologic Cropmax 20 ml
Disponibilitate: Fara stoc
  • 8.61Lei

  • Fără TVA: 7.90Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: ingrasamant legume, pomi fructiferi, vita de vie, gazon cropmax, bio

Ingrasamant foliar ecologic Cropmax 20 ml

Cropmax 20 ml

Cropmax 20 ml este un stimulator al cresterii pentru toate tipurile de culturi. Activitatea sa este bazata pe combinatia dintre microelemente, aminoacizi, vitamine si polizaharide.
Cropmax este foarte concentrat, 100% organic si se preteaza pentru aplicare la toate culturile agricole si horticole.
Datorita compozitiei unice, Cropmax este un stimulator puternic pentru dezvoltarea plantelor. Aplicarea produsului Cropmax asigura o dezvoltare rapida a sistemului radicular si activeaza dezvoltarea masei foliare, ajutand plantele sa-si realizeze potentialul biologic si de asemenea permitand ca doza de ingrasamant de baza NPK sa fie redusa cu 10-30%.
Ce este un biostimulator de crestere?
Plantele consuma macroelemente (azot, fosfor, potasiu), mezoelemente (calciu, magneziu, sulf), dar si microelemente. In acelasi timp plantele isi produc proprii regulatori de crestere (citochinine, gibereline, auxine, etilena, etc.). In conditii de stres producerea regulatorilor de crestere in planta este semnificativ redusa.
Factorii externi precum excesul de caldura, seceta, inghetul si fitotoxicitatea cauzeaza reduceri ale potentialului plantei, ceea ce duce la o scadere semnificativa a recoltei.
Cropmax contine in forma super concentrata toata gama de regulatori de crestere necesari plantelor si este un puternic stimulator al metabolismului plantelor, pentru a compensa neajunsurile cauzate de factorii de stres externi.


Mod de actiune:
Actiunea Cropmax-ului se bazeaza pe interactiunea dintre componentele active:
Aminoacizii - In compozitia produsului Cropmax sunt inclusi 17 aminoacizi, majoritatea esentiali. Acestia sunt responsabili de diviziunea celulara si influenteaza activ dezvoltarea sistemului radicular si coacerea fructelor.


Microelementele:
Fierul este parte a mai multor enzime. Fara fier formarea genelor si cresterea nucleului celulei nu ar fi posibila.
Zincul are un rol important in metabolismul plantei, deoarece se gaseste in mai mult de 300 de enzime. Pentru plante, zincul este foarte important in sintetizarea aminoacidului triptofan precursor al fitohormonului Auxina.
Cupru influenteaza metabolizarea hidrocarburilor si a azotului prin enzime.
Manganul ia parte la fotoliza apei in timpul fotosintezei.
Molibdenul in planta este componentul unor serii de enzime reductaze. Este strans legat de metabolizarea azotului. Cele mai importante enzime care contin molibden sunt: nitroreductaza si nitrogenaza.
Borul este unul din microelementele esentiale. Lipsa borului dauneaza schimbului de zaharuri.
Polizaharidele sunt surse de energie.
Enzimele catalizeaza procesele biochimice.


Vitaminele:
Acidul Ascorbic (vitamina C) - antioxidant, puternic reducator.
Vitamina E (tocoferol) mareste fertilitatea.
Caotenoizii previn cresterile excesive prin varfurile de crestere. Actiune sistemica: Planta produce mai multa energie necesara cresterii, dezvoltarii si fructificarii.
Datorita actiunii sistemice si efectului de transport in planta, Cropmax stimuleaza rapid o mai buna distribuire a mineralelor in intreaga planta.
 Cropmax stimuleaza redistribuirea elementelor nutritive si a substantelor de rezerva in partile tinere ale plantei care prezinta cresteri active.
Cropmax mareste intensitatea fotosintezei si prelungeste viata organelor care asigura fotosinteza in planta.
Cropmax ajuta la intarzierea imbatranirii aparatului foliar.
Efectul complementar al aplicarii produsului Cropmax este o mai buna bio-disponibilitate a elementelor minerale.  Rata ridicata de absorbtie a elementelor nutritive de catre planta.


 Avantajele aplicarii CROPMAX:
Fertilizant certificat ecologic, fiind admis la folosirea si in agricultura ecologica (certificat emis de catre BCS-Ó¦KO).
Cresteri semnificative ale productiei, sporuri de 15 - 25%.
Cresteri ale calitatii recoltei.
Imbunatateste eficacitatea ingrasamintelor minerale si a pesticidelor folosite.
Contribuie la o mai buna si rapida dezvoltare a sistemului radicular, drept urmare rezistenta plantelor la seceta si stres creste considerabil.
Imbunatateste lastarirea si ramificarea plantelor.
Imbunatateste semnificativ rezistenta plantelor la boli si daunatori.
Imbunatateste refacerea plantelor dupa distrugeri cauzate de fenomene meteorologice nefavorabile (grindina, inghet, seceta).

Produs compatibil cu pesticide si ingrasamintele solubile de tip NPK.


 Compozitie produs:
Stimulatori vegetali de crestere: auxine, citochinine, gibereline,
Aminoacizi organici,
Vitamine vegetale,
Enzime vegetale,
Macroelemente: 0,2% azot (N), 0,4% fosfor (P), 0,02% potasiu (K),
Microelemente:
 Fier - 220mg/l
 Magneziu - 550 mg/l
 Zinc - 49 mg/l
 Mangan - 54 mg/l
 Cupru - 35 mg/l
 Bor - 70 mg/l
 Calciu, Molibden, Cobalt, Nichel - 10 mg/l


Doza si mod de aplicare:
Compozitia unica a Cropmax-ului face ca acesta sa fie indispensabil pentru toate plantele horticole si agricole, de-a lungul unui sezon de cultura. Se aplica foliar in decursul unui an de cultura. Tratamentele se pot repeta la un interval de 7-10 zile.
Se pot trata semintele si bulbii inainte de semanat/plantat.


Recomandam:
Pentru utilizare in agricultura 0,5 - 1 l/ha.
Pentru rasaduri (5-7cm inaltime) 2,5 ml/10 l apa/50 mp.
Pentru legume in sere si solarii 20 ml/10 l apa/100 mp.
Pentru legume si flori in camp deschis 10 ml/10 l apa/100mp.
Pentru vita de vie si pomi fructiferi 10-20 ml/10 l apa.
Pentru gazon 0,5 - 1 l/ha.
Pentru plante ornamentale 15 ml/ 10 l apa.


Informatii de utilizare:
Cropmax se aplica intotdeauna diluat in apa. Produsul sa nu fie amestecat cu produse ce contin uleiuri minerale, cupru si sulf, deoarece poate induce fenomenul de fitotoxicitate.
Se pot trata semintele si bulbii inainte de semanat/plantat.
 Flaconul se agita bine inainte de folosire.Poate fi aplicat impreuna cu pesticidele. In cazul aplicarii pe parcursul zilelor cu temperaturi ridicate, se recomanda aplicarea in timpul orelor de dimineata sau seara; se vor evita tratamentele din timpul zilei cand temperatura depaseste 25°C.

Restrictii de folosire: nu se va folosi la temperaturi scazute. Temperatura minima de depozitare: 0°C.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun