Insecticid bio Bonsai 500 ml

Insecticid bio lichid pentru Bonsai 500 ml

Insecticid bio pentru Bonsai 500 ml

Producător:Topsem
Cod produs: Ready Made Bonsai 500 ml
Disponibilitate: Fara stoc
  • 25.00Lei

  • Fără TVA: 22.94Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: insecticid bio, ready made pentru, bonsai, 500, insecticide

Insecticid lichid pentru Bonsai 500 ml

Insecticid bio Bonsai 500 ml

Insecticid natural, sub forma lichida destinat combaterii daunatorilor bonsaiului, precum: musca neagra si musca verde, omizi, furnici, gandacul viei.

Insecticid Ready Made Bonsai 500 ml are un efect repelent care asigura indepartarea insectelor si de asemenea le omoara prin asfixie.

Prin compozitia sa (diatomee), Insecticid Ready Made Bonsai 500 ml mareste capacitatea de autoaparare a plantei si actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou, larva, adult).

Este foarte important ca produsul sa fie aplicat astfel incat sa se asigure acoperirea uniforma a plantelor cu solutia de stropit.

Mod de utilizare:

Se obtine o eficacitate mai buna atunci este aplicat preventiv. Atunci cand planta este atacata de daunatori recomandam efectuarea a 3 tratamente la interval de 14 zile. 

Fiind un produs READY MADE nu necesita pregatirea solutiei in prealabil.

Se agita flaconul si se aplica direct foliar, insa fara a face exces.

Pulverizati uniform pe toata suprafata plantelor.

Spectru de combatere: musca neagra si musca verde, omizi, furnici, gandacul viei.


Insecticid Ready Made Bonsai 500 ml nu mai face parte din portofoliul nostru de produse.


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun