Pastile turba diametrul 24 mm

Pastile turba diametrul 24 mm

Pastile turba diametrul 24 mm

Cod produs: Pastile turba diametrul 24 mm
Disponibilitate: Fara stoc
  • 0.20Lei

  • Fără TVA: 0.17Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: pastile, turba, diametrul 24 material, saditor

Pastile turba diametrul 24 mm

Pastile turba diametrul 24 mm

Asigura germinatia optima a semintelor. Reduce in totalitate pierderea de seminte. Favorizeaza dezvoltarea rapida si libera a radacinilor. Calitatea superioara si uniforma a plantelor. Rasaduri libere de boli. Plasa biodegradabila protejeaza planta impotriva daunatorilor din sol. Dispare socul de transplantare. Favorizeaza timpurietatea recoltei.Elimina deteriorarea rasadurilor la transplantare. Favorizeaza timpurietatea recoltei. Elimina lucrarile si cheltuielile aferente asigurarii substratului in vechiul sistem: achizitionarea si transportul amestecului de pamant, fertilizarea, dezinfectarea si tratarea fitosanitara a substratului pentru producerea rasadurilor. Se elimina repicatul si in consecinta pierderile de rasaduri ce decurg din aceasta operatiune. Perioada de producere a rasadurilor este mai redusa cu 6-12 zile in comparatie cu vechiul sistem. Datorita capacitatii turbei de a tine apa, dispare pericolul de ofilire in timpul transportului. 1 buc = greutate 5 g1 bax = 3312 buc (greutate bax 8 kg)

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun