Leustean Topaz 5 g

Leustean Topaz 5 g

Leustean Topaz 5 g

Producător:SCDL Buzau
Cod produs: Topaz 5 g
Disponibilitate: Fara stoc
  • 7.00Lei

  • Fără TVA: 6.42Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: leustean topaz, legume, romanesti

Topaz 5 g

Leustean Topaz 5 g

Soi ce poate fi cultivat atat in spatii protejate cat si in camp ca planta perena, fiind pretabil si pentru cultura in sistem ecologic.

Prezinta potential mare de productie, vigoare puternica, se distinge prin aroma specifica pronuntata pe toate organele vegetative, valori maxime ale aromei finnd inregistrate in luna mai.

Semanat: spatii protejate reci 1-10 martie, spatii protejate incalzite: pe toata perioada sezonului rece, camp 1-10 martie.

Rasarit: Dupa 20 de zile de la semanat.

Plantat: Spatii protejate si in camp la 60 zile dupa rasarire.

Inflorire: Esalonat in spatii protejate, pe toata perioada anului. Camp dupa 15 aprilie pana la venirea inghetului.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun