Tomate St. Pierre 1 g

Tomate St. Pierre 1 g

Tomate St. Pierre 1 g

Producător:Holland Farming
Cod produs: 2840
Disponibilitate: Fara stoc
  • 2.49Lei

  • Fără TVA: 2.28Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte tomate st., pierre, hobby

2840

Tomate St. Pierre 1 g

Tomatele Saint Pierre 1 g sunt un soi de rosii cu crestere nedeterminata destinat cu precadere consumului sub forma proaspata.

Este un soi viguros, adaptat la conditiile climatice din zonele din Romania care sunt favorabile culturii tomatelor si care este rezistent la atacul principalilor agenti patogeni.

Greutatea medie de 180 200 g. Fructele prezinta fermitate buna si rezistenta la crapare.

Consum in stare proaspata cat si pentru industrializare.

Are 4-5 fructe/buchet.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun