Insecto-acaricid Milbeknock 1 l

Insecto-acaricid Milbeknock 1 l

Insecto-acaricid Milbeknock 1 l

Cod produs: Insecto-acaricid Milbeknock 1 l
Disponibilitate: Fara stoc
  • 637.65Lei

  • Fără TVA: 585.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: insecto-acaricid castraveti, insecto-acaricid vita vie, milbeknock insecticide

Insecto-acaricid Milbeknock 1 l

Insecto-acaricid Milbeknock 1 l

MILBEKNOCK este un insecto-acaricid pe baza de milbemectin, utilizat in culturile horticole, combatand un spectru larg de acarieni si alte insecte cum ar fi musculita alba de sera, afide, lepidoptere, cicade, miniatoare, tripsi etc.

Este produs pe baza unei substante naturale obtinuta din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus, fiind considerata ca o substanta dintr-o sursa naturala.

Are un mod de actiune unic diferit de al altor acaricide conventionale, astfel actioneaza asupra sistemului nervos periferic, avand ca rezultat faptul ca acarienii si alte insecte care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm. Unii acarieni pot ramane pe frunze dar sunt paralizati nu se mai hranesc si mor.

Are eficienta asupra tuturor stadiilor de dezvoltare oua, larve, nimfe si adulti. Suprimarea reproducerii la femele contribuie la un efect rezidual. Produsul este absorbit rapid in frunze unde sta pana la cateva saptamani.

Dupa 7-14 zile de la aplicare se atinge un control maxim al acarienilor. Are si o actiune translaminara si nu este influentat de temperaturile de la momentul aplicarii.

Spectrul de activitate si mod de folosire:

MILBEKNOCK se utilizeaza la culturile si in dozele conforme MAI JOS

Vita de vie (struguri de vin si masa): spectrul de combatere Paianjenul comun (Tetranichus urticae), doza 0,075%

Mar (livezi): Minierul marmorat al marului (Phyllonorichter blancardella) Paianjenul rosu al pomilor (Panonychus ulmi), doza 0,05 % (0,75 l/ha In 1500 l apa)

Castraveti: Paianjenul rosu comun (Tetranichus urticae), doza 0,075%

Momentul aplicarii:

Se vor aplica tratamente la aparitia acarienilor, la inceputul infestarii. La vita de vie se aplica de la faza de inflorescenta clar vizibila pana la inceputul compactarii (BBCH 53-77). La mar dupa caderea petalelor si pana cand fructele ating 60% din marimea finala (BBCH 69-76).

La castraveti din momentul In care 9 sau mai multe frunze de pe tulpina principala sunt deschise pana cand 9 sau mai multe fructe de pe tulpina principala au atins marimea si forma caracteristica (BBCH 19-79).

Timp de pauza:

Mar 14 zile, vita de vie 14 zile, castraveti 7 zile.

Prevenirea aparitiei rezistentei:

Pentru a asigura o eficacitate de lunga durata si pentru a minimiza probabilitatea aparitiei rezistentei, se recomanda includerea rotatiei prin aplicarea unor produse cu mod diferit de actiune In cadrul programului de tratament anual.

Compatibilitate:

MILBEKNOCK este In general miscibil cu fungicide sau insecticide. Se recomanda consultarea tabelelor de compatibilitati si efectuarea unui test de compatibilitate pentru un amestec nou. De asemenea este recomandata utilizarea integrala a amestecului imediat dupa pregatire.

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun