Insecticid Midash Forte 1 kg

Midash Forte 1 kg

Midash Forte 1 kg

Cod produs: Midash Forte 1 kg
Disponibilitate: Fara stoc
  • 543.01Lei

  • Fără TVA: 498.17Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: insecticid cartof, castraveti midash, forte, insecticide

Midash Forte 1 kg

Insecticid Midash Forte 1 kg

Midash Forte 1 kg este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoide, cu spectru larg de insecte daunatoare combatute.

Actioneaza rapid prin afectarea sistemului nervos al insectelor. Desi nu are efect de soc, la scurt timp dupa aplicare, insectele inceteaza de a se mai hrani si mor.

Are efect de combatere asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larva-adult). La scurt timp dupa aplicare patrunde in plante si nu este spalat de ploi sau apa de irigatie.

Nu este afectat de temperatura, iar actiunea sa dureaza peste trei saptamani. Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Se aplica prin tratamente foliare in dilutie cu o cantitate de apa la hectar corespunzatoare culturilor si stadiilor de crestere. In general tratamentele se fac la aparitia daunatorilor sau a primelor simptome de atac. Pentru marirea spectrului de combatere si evitarea crearii formelor rezistente se poate aplica si in amestec cu alte insecticide din grupe diferite. Pentru evitarea crearii formelor rezistente ale insectelor se va alterna cu insecticide din grupe chimice diferite.

Aparatele de stropit trebuie sa fie bine reglate si calibrate.

La legume se utilizeaza pentru culturile din spatii acoperite . Produsul are o perioada scurta de pauza de la aplicare pana la recoltare.

La cartof primul tratament se va efectua la aparitia adultilor hibernanti, inainte de a depune ouale. Al doilea tratament se face in cazul cand au aparut larvele pe frunze.

Pentru o eficacitate maxima, recomandam aplicarea insecticidului impreuna cu un adjuvant, in special la plantele cu frunza lucioasa si cerata.

Produsul este toxic pentru albine si bondari!


Cultura
Organism daunator
Doza
Cartof
Gandacul de Colorado ( Leptinotarsa decemlineata)
0.125 kg/ha
Castraveti in solar
Musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum)
0.02 % (0.2 kg/ha)


Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun