Rapita Monsanto DK Excellium

Rapita Monsanto DK Excellium

Rapita Monsanto DK Excellium

Producător:Monsanto
Cod produs: Seminte rapita Monsanto DK Excellium
Disponibilitate: Fara stoc
  • 804.42Lei

  • Fără TVA: 738.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte rapita monsanto, excellium

Seminte rapita Monsanto DK Excellium

Rapita Monsanto DK Excellium

Densitate recomandata 30-35 plante/mp. Hibrid cu o buna dezvoltare in toamna, astfel semanatul se poate face si mai tarziu.

Ambalaj : 1 sac = 1.500.000 seminte = 3 ha.

La intrarea in iarna: pastrati cultura, daca aveti min 30 pl/mp.

La desprimavarare: va recomandam sa pastrati cultura, daca aveti min 20-25pl/mp, repartizate uniform in camp, deoarece productiile rezultate pot acoperi cheltuielile si asigura profit. Toleranta la scuturarea boabelor din silicve.

Toleranta care minimizeaza pierderile de productie si reduce aparitia samulastrei in urma scuturarii semintelor inaintea recoltarii si in timpul acesteia.
Potential de produtie ridicat.

Hibrizii Dekalb isi valorifica eficient pachetul genetic, astfel incat performantele lor de productie aduc profit in ferme.
Dezvoltare rapida in toamna.

Capacitatea hibridului de a-si dezvolta masa radiculara si foliara oferind o flexibilitate a epocii de semanat. Acest lucru asigura o dezvoltare suficienta inainte de venirea iernii.
Continutul ridicat in ulei.

Continutul ridicat de ulei aduce valoare adaugata produsului, deoarece atrage dupa sine beneficiile financiare care se acorda pentru aceasta caracteristica.
Acceleron Seed Applied Solution.

Acceleron Seed Applied Solution este o combinatie exclusiva de tratament pentru seminte care contine produse biologice si ingrediente chimice. Aceste solutii integrate protejeaza recolta de boli si daunatori, imbunatateste uniformitatea culturii, vigoarea plantei si maximizeaza potentialul de productie.

Productii stabile in diferite regiuni, potrivit datelor din loturile tehnice si comerciale.Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun