Cultura mare : Rapita Monsanto DK Impression CL - 1.500.000 ...

Rapita Monsanto DK Impression CL - 1.500.000 seminte

Rapita Monsanto DK Impression CL - 1.500.000 seminte

Producător:Monsanto
Cod produs: Monsanto DK Impression CL - 1.500.000 seminte
Disponibilitate: Fara stoc
  • 839.30Lei

  • Fără TVA: 770.00Lei

Firma TOPSEM CRIS SRL o gasiti pe SEAP la sectiunea operatorilor economici cu codul de identificare fiscala RO33946162, nr. de inregistrare J36/4/2015. In catalogul electronic veti gasi produse din categoria erbicide, pesticide, utilaje agricole, seminte, pompe. Pentru mai multe detalii completeaza aici Formularul de contact.
Hai sa lucram impreuna! :Cautam coloboratori si distribuitori pentru a ne asigura ca produsele noastre vin in ajutorul cat mai multor oameni.

Completeaza Formularul de contact si vei primi o oferta personalizata.
Vrei sa iti rotunjesti veniturile si nu stii cum? Poti fi partenerul nostru. Programul de afiliere implementat de Topsem ofera comisioane pe masura vanzarilor facute de tine. Ce mai astepti? Suna la 0764.488.535 si ia legatura cu unul dintre operatorii nostri.

Etichete: seminte rapita monsanto, impression, 1.500.000

Monsanto DK Impression CL - 1.500.000 seminte

Rapita Monsanto DK Impression CL - 1.500.000 seminte

DK IMPRESSION CL este un hibrid Clearfield semi-tardiv adaptat iernilor dificile, avand o toleranta buna la cadere si o toleranta sporita la Sclerotinia si la scuturarea Silicvelor.


CARACTERISTICI SAMANTA DK IMPRESSION CL:

Potential de produtie ridicat - Hibrizii DEKALB isi valorifica eficient pachetul genetic, astfel incat performantele lor de productie aduc profit in ferme.

Continutul ridicat in ulei - Continutul ridicat de ulei aduce valoare adaugata produsului, deoarece atrage dupa sine beneficiile financiare care se acorda pentru aceasta caracteristica.

Stabilitate a productiei - Productii stabile in diferite regiuni, potrivit datelor din loturile tehnice si comerciale.

Clearfield - Sistemul Clearfield reprezinta singura solutie pentru controlul total si indelungat al buruienilor, inclusiv al cruciferelor (sinapis, raphanus).

Dezvoltare rapida in toamna - Capacitatea hibridului de a-si dezvolta masa radiculara si foliara oferind o flexibilitate a epocii de semanat. Acest lucru asigura o dezvoltare suficienta inainte de venirea iernii.

Acceleron® Seed Applied Solution - Acceleron® Seed Applied Solution este o combinatie exclusiva de tratament pentru seminte care contine produse biologice si ingrediente chimice. Aceste solutii integrate protejeaza recolta de boli si daunatori, imbunatateste uniformitatea culturii si vigoarea plantei si maximizeaza potentialul de productie.

BENEFICII DK IMPRESSION CL:

Sistemul Clearfield reprezinta singura solutie pentru controlul total si indelungat al buruienilor, inclusiv al cruciferelor (Sinapis, Raphanus).

Continutul ridicat de ulei aduce valoare adaugataprodusului, deoarece atrage dupa sine beneficiilefinanciare care se acorda pentru aceasta caracteristica.

Hibrizii DEKALB isi valorifica eficient pachetul genetic, astfel incat performantele lor de productie aduc profit in ferme.

RECOMANDARI DDK IMPRESSION CL:

Recomandat fermierilor care intampina dificultati in combaterea buruienilor.

Destinat in special fermierilor care au terenuri cu fertilitate medie spre buna si utilizeaza o tehnologie avansata.

Norma de semanat: trebuie reglata astfel incat, la rasarire, densitatile sa nu depaseasca 35-45 pl/mp tinand cont de indicii de calitate ai semintei si de conditiile pedoclimatice. Atunci cand semanatul se intarzie foarte mult, se poate mari usor norma de semanat cu maxim 10%.

La intrarea in iarna: pastrati cultura, daca aveti min 30 pl/mp.

La desprimavarare: va recomandam sa pastrati cultura, daca aveti min. 20-25pl/mp, repartizate uniform in camp, deoarece productiile rezultate pot acoperi cheltuielile si asigura profitul. 

Spune-ţi opinia

Notă:Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun